OVER ONS

Rijschool Gramsbergen is een jonge onderneming. Onze instructeur is opgeleid volgens de nieuwste en verscherpte wet- en regelgeving omtrent de instructeursopleiding.

Rijschool Gramsbergen vindt het belangrijk dat jij veilig en met plezier aan het verkeer kunt deelnemen. Wij houden rekening met verschillende type leerlingen. We garanderen je een persoonlijke benadering aangepast aan jouw behoefte.

Hierdoor is Rijschool Gramsbergen dé rijschool voor het behalen van jouw rijbewijs.


ONZE AUTO

Bij Rijschool Gramsbergen les je in een Volkswagen Golf 7 1.6 TDI Highline.

De auto is volledig ingericht om prettig te lessen. De bestuurdersstoel en het stuur zijn volledig aan te passen in hoogte en diepte zodat deze voor elke bestuurder in een optimale, comfortabele en veilige houding kan worden geplaatst. Ook zitten er rondom parkeersensoren die gebruikt kunnen worden tijdens de les en het afrijden.

Uiteraard is de auto uitgerust met een koppeling-, rem- en gaspedaal aan de passagierskant zodat onze instructeur te allen tijde de veiligheid op de weg kan waarborgen.

Meer info
Volkswagen Golf 7 1.6 TDI Highline

INSTRUCTEUR

Onze instructeur is opgeleid volgens de nieuwste verscherpte wet- en regelgeving omtrent de instructeursopleiding.

Lenny Gramsbergen

Lenny Gramsbergen

Praktijk Instructeur
"De passie voor het auto- en motorrijden heeft mij gedreven tot het opstarten van mijn eigen rijschool. Ik wil mijn leerlingen het plezier van auto- en motorrijden laten ervaren op een veilige, maar ook zeker een leuke manier."